Constructiebedrijf Breda

Constructiebedrijf Breda voor metaalconstructies in rvs, staal en aluminium

 

Constructiebedrijf Breda. Korteweg Constructie is een ambachtelijk metaal constructiebedrijf in Breda. In metaalbewerking, zoals aluminium lassen of constructies in rvs of staal zijn wij al ruim 25 jaar uw partner. Ons team heeft 5 ervaren, allround metaalbewerkers die elke metaalbewerking vakkundig afwerken. Daarmee is Korteweg Constructiebedrijf in Breda een betrouwbare, nuchtere partner voor klein en industrieel constructiewerk. Voorbeelden van projecten:

  • Industriële trilband
  • Handgemaakte toegangspoort met plaatstaal en massieve buizen
  • Verrijdbaar onderstel
  • Frame van gebogen rvs-kokers
  • Metalen constructie voor personenlift

Voor verfijnd maat- en laswerk bent u in Breda bij Constructiebedrijf Korteweg aan het juiste adres.

Alle metaalbewerking in Breda bij Constructiebedrijf Korteweg

Wilt u snel een duidelijke prijsopgaaf en van uw afspraken op aan kunnen? Bij Korteweg constructiebedrijf in Breda werkt u met één contactpersoon, namelijk Jaap Korteweg, de eigenaar van Korteweg Constructie. Hij staat klaar met parate kennis en nuttige adviezen. Nieuwe klanten worden vaste klanten want bij Korteweg staat de klant altijd op nummer 1. Als u niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet. U kunt rekenen op:

  • Vakmanschap in metaal
  • 7 dagen per week bereikbaarheid
  • Levering op elk gewenst moment
  • Op maat gemaakte constructies en serie constructies
  • Snelle 24 uur onderhoudsservice
Constructiebedrijf Breda

Constructiebedrijf Breda

Bel of mail Korteweg

Bekijk ons vakmanschap online en bel of mail voor specifieke metaalconstructie werken. Wij kunnen alles maken van licht tot middelzwaar constructiewerk, van één stuk tot series en van verfijnd tot robuust. Zowel voor particuliere als industriële klanten werken wij naar volle tevredenheid met slimme, praktische en mooie metaalconstructies.

Constructiebedrijf Breda

Constructiebedrijf Breda

Over Korteweg

Van kleins af aan heeft Jaap Korteweg iets met staal. Volgens zijn vrouw Mariëlle is hij ermee getrouwd. “Ik kan niets anders. Van ijzer iets maken lukt altijd; met hout lukt nooit iets.” Jaap is een bescheiden, ‘selfmade’ man. In 2001 startte hij voor zichzelf. Inmiddels runt hij met Mariëlle een goedlopend metaalconstructiebedrijf met vijf medewerkers in het Brabantse Oud-Gastel. Hun kracht is hun tomeloze energie, nuchtere en betrouwbare karakter, vakkennis en gouden werkhanden.

Traditioneel vakmanschap

Ons vakmanschap komt voort uit ruim 25 jaar ervaring. Schets ons jouw ideeën en wij zien direct voor ons wat je bedoelt. Ons vaste team van 5 ervaren, allround metaalbewerkers, onder leiding van Jaap Korteweg, bewerkt het metaal op traditionele wijze: met zweet, liefde en verstand van zaken. Om die reden plaatsen vele klanten hun opdracht bij ons en worden zij vaak vaste klant.

Slechts één aanspreekpunt

Vanaf de opdracht tot en met de aflevering is Jaap Korteweg jouw vaste contactpersoon. Één aanspreekpunt zorgt voor snelheid en duidelijkheid. Met zijn parate kennis beantwoordt Jaap direct al je vragen en geeft hij nuttige adviezen en reële richtprijzen. Daarna helpt hij mee jouw order te produceren en komt hij deze persoonlijk bij je afleveren. Korteweg Constructie: direct en zonder poespas.

Altijd bereid snel te helpen

Veel klanten willen graag gisteren hun order geleverd hebben. Met onze soepele instelling en snelle handelswijze staan we altijd voor je klaar: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Als het nodig is, werken we op zaterdag en zondag door om jouw opdracht op tijd klaar te hebben. En heb je tussendoor een spoedklus? Dan maken we met alle plezier tijd om deze, tussen de bedrijven door, snel voor je te verwerken.

Bekijk onze staalconstructies

Constructiebedrijf Breda? Wil je een greep uit ons brede assortiment zien? Bekijk onze staalconstructies. Wil je je ideeën met ons bespreken? Bel Jaap Korteweg op 06 – 53 63 34 07 of mail jaap@kortewegconstructie.nl.