Constructiebedrijf dat zorgt voor ambachtelijke metaalbewerking

compositie2

Gouden werkhanden die aluminium lassen in Breda

Korteweg Constructie is het ambachtelijke constructiebedrijf waar u moet zijn voor elke metaalbewerking, zoals het lassen van aluminium, in Breda. Combineer ambachtelijk vakmanschap met moderne technieken en liefde voor staal en je krijgt Jaap en Mariëlle Korteweg. Van verfijnd tot robuust, van licht tot middelzwaar, alle metaalbewerking constructies komen bij ons tot hun goed recht. Reeds 25 jaar werken wij voor zowel industriële als particuliere klanten. In ons team zitten 5 ervaren, allround metaalbewerkers die elke metaalbewerking vakkundig afwerken. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u ons altijd contacteren.

Voor metaalbewerking zoals aluminium lassen: Korteweg Constructie

Wilt u snelheid en duidelijkheid? Bij ons constructiebedrijf in Breda krijgt u tijdens uw volledige project één contactpersoon. Jaap Korteweg. Hij staat klaar voor al uw vragen met parate kennis en nuttige adviezen. Wij lassen aluminium op traditionele wijze: met zweet, liefde en verstand van zaken. Zo zorgen wij er voor de verkennende klanten ook vaste klanten worden. De tevredenheid en het vertrouwen van de klant staat op nummer 1.

  • meestervakmanschap in metaal
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • één vaste contactpersoon: Jaap
  • levering op elk gewenst moment
  • op maat gemaakte constructies
  • van één exemplaar tot series
  • snelle 24 uur onderhoudsservice

Bel nu voor een vrijblijvende offerte

Bij onze projectfoto’s ziet u verschillende van onze afgewerkte projecten van ons constructiebedrijf. Daar kunt ons vakmanschap zelf bekijken. Wilt u graag meer informatie of een offerte aanvragen? U kunt ons bereiken via de gegevens op onze contactpagina’s.