Constructiebedrijf voor metaalbewerking in Roosendaal en Bergen op Zoom

slijpen2

Korteweg Constructie zorgt voor staalconstructie

In het ambachtelijke constructiebedrijf van Jaap Korteweg en Mariëlle Korteweg kunt u terecht voor de metaalbewering van verschillende staalconstructies. Gesitueerd in Oud-Gastel werken zij voor klanten in Roosendaal en Bergen op Zoom. Korteweg Constructie werkt met 5 ervaren, allround metaalbewerkers die hun liefde voor staal combineren met ambachtelijk vakmanschap en moderne technieken. Al 25 jaar lang werken wij voor zowel particuliere als industriële klanten verfijnde en robuuste metaalbewerkingen uit. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Steeds één contactpersoon bij elk metaalbewerking project

Bij constructiebedrijf Korteweg Constructie krijgt u snelheid en duidelijkheid. Onze vakmensen maken ambachtelijke staalconstructies voor klanten uit Roosendaal en Bergen op Zoom. Wij zorgen ervoor dat u steeds maar met één contactpersoon te maken krijgt zodat er niets verloren gaat in de communicatie. Jaap Korteweg is u steeds van dienst als contactpersoon en hij staat klaar met parate kennis en nuttige adviezen over metaalbewerking. Als u kiest voor Korteweg Constructie kunt u er zeker van zijn dat elke staalconstructie  met zweet, liefde en verstand van zaken gecreëerd wordt. Onze klanten worden vaste klanten. Dat u tevreden bent staat bij ons op de eerste plaats.

  • op maat gemaakte constructies
  • van één exemplaar tot series
  • meestervakmanschap in metaal
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • één vaste contactpersoon: Jaap
  • levering op elk gewenst moment
  • snelle 24 uur onderhoudsservice

Contacteer ons voor meer informatie

Neem eens een kijkje bij onze projectfoto’s op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Ons motto is: ‘Kan niet, bestaat niet.’ Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen beteken. Via onze contactpagina kunt u ons steeds bereiken.