Metaalbewerking Roosendaal

Korteweg Constructie Roosendaal voor metaalbewerking

 

Metaalbewerking Roosendaal. De techniek om metalen onderdelen te assembleren of grootschalige constructies te maken, beheerst Korteweg Constructie ruim 25 jaar. Bedrijven in Roosendaal die zoeken naar metaalbewerking in rvs, staal of aluminium kiezen voor ons kleine ambachtelijke bedrijf gevestigd in Oud-Gastel.

Met ons team van 5 ervaren, allround metaalbewerkers bieden we 100% maatwerk en snelle levering. Wenst u in Roosendaal metaalbewerking door een betrouwbaar, betrokken en nuchter staalconstructiebedrijf als particulier of voor uw bedrijf in Roosendaal? Bij metaalbewerking in het groot of in het klein werken wij snel en vakkundig ideeën uit.

Met ons vakmanschap, beheersing van moderne technieken en liefde voor staal mochten wij onlangs de volgende metaalconstructies opleveren:

  • Balenpers voor textielindustrie
  • Metalen constructie voor personenlift
  • Handgemaakte toegangspoort
  • Representatieve entree
  • Verrijdbaar onderstel
Metaalbewerking Roosendaal

Metaalbewerking Roosendaal

Metaalbewerking Roosendaal

Metaalbewerking Roosendaal

Metaalbewerking Roosendaal

Metaalbewerking Roosendaal

Voor al uw metaalbewerking in Roosendaal: Korteweg Constructie

Wilt u een duidelijkheid over de prijs, levering en de gemaakte afspraken? Bij Korteweg Constructie werkt u altijd met één vast contactpersoon, de eigenaar. Door zijn ervaring, kennis en adviezen worden nieuwe klanten altijd vaste klanten. Ook u kunt rekenen op:

  • Vakmanschap in metaal, ook op maat
  • Dagelijks bereikbaar
  • 100% klanttevredenheid
  • Levering op elk gewenst moment en elke gewenste plaats
  • Snelle 24 uur onderhoudsservice

Bel als u een metaal idee wil bespreken!

Bekijk de fotoreportages van ons vakmanschap online en bel Korteweg Constructie voor alle typen bewerkingen in metaal. U kunt bij ons terecht voor lichte en middelzware constructies, van één stuk tot seriewerk en van verfijnd tot robuust. Bij Korteweg werken we volgens het motto: ‘Kan niet, bestaat niet.’ Wij gaan graag uw uitdaging aan en voorzien u van een mooie, slimme én praktische metaalconstructie.

Traditioneel vakmanschap

Ons vakmanschap komt voort uit ruim 25 jaar ervaring. Schets ons jouw ideeën en wij zien direct voor ons wat je bedoelt. Ons vaste team van 5 ervaren, allround metaalbewerkers, onder leiding van Jaap Korteweg, bewerkt het metaal op traditionele wijze: met zweet, liefde en verstand van zaken. Om die reden plaatsen vele klanten hun opdracht bij ons en worden zij vaak vaste klant.

Slechts één aanspreekpunt

Vanaf de opdracht tot en met de aflevering is Jaap Korteweg jouw vaste contactpersoon. Één aanspreekpunt zorgt voor snelheid en duidelijkheid. Met zijn parate kennis beantwoordt Jaap direct al je vragen en geeft hij nuttige adviezen en reële richtprijzen. Daarna helpt hij mee jouw order te produceren en komt hij deze persoonlijk bij je afleveren. Korteweg Constructie: direct en zonder poespas.

Altijd bereid snel te helpen

Veel klanten willen graag gisteren hun order geleverd hebben. Met onze soepele instelling en snelle handelswijze staan we altijd voor je klaar: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Als het nodig is, werken we op zaterdag en zondag door om jouw opdracht op tijd klaar te hebben. En heb je tussendoor een spoedklus? Dan maken we met alle plezier tijd om deze, tussen de bedrijven door, snel voor je te verwerken.