Rvs en aluminium lassen door ambachtelijke vakmensen in Brabant

lassen2

Korteweg Constructie zorgt voor vakkundig laswerk nabij Roosendaal

Korteweg Constructie doet aan aluminium en rvs lassen in Roosendaal, Brabant. Voor het creëren van diverse metaalconstructies zorgen wij voor het ambachtelijk lassen van rvs en aluminium. Oprichters Joop Korteweg en Mariëlle van Korteweg Constructie hebben liefde voor het vak. Zij combineren deze liefde met vakmanschap en moderne technieken. Reeds 25 jaar lang beoefenen zij met hun kleine ervaren team dit vak. Voor zowel industriële als particuliere klanten in Brabant werken zij robuuste en gedetailleerde projecten uit. Met hun gouden werkhanden zorgen zij voor de tevredenheid van de klant in o.a. Roosendaal. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Goede communicatie dankzij vaste contactpersoon

In Roosendaal, Brabant zijn wij dé ambachtelijke vakman in aluminium en rvs lassen. Wij willen graag dat uw wensen perfect tot uiting worden gebracht wanneer wij voor u aluminium of rvs lassen. Daarom zorgen we er ervoor dat u tijdens de volledige samenwerking één vaste contactpersoon heeft. Joop Korteweg staat steeds voor u klaar met parate kennis en nuttig advies. Op die manier gaat niets verloren in de communicatie. Ons volledige team bestaat uit ervaren vakmensen die aluminium en rvs lassen met liefde, zweet en verstand van zaken.

  • één vaste contactpersoon: Jaap
  • op maat gemaakte constructies
  • levering op elk gewenst moment
  • snelle 24 uur onderhoudsservice
  • van één exemplaar tot series
  • meestervakmanschap in metaal
  • 7 dagen per week bereikbaar

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wanneer u graag enkele van onze projecten bekijkt kunt u deze terugvinden bij onze projectfoto’s. Ons motto is: ‘Kan niet, bestaat niet.’ Wij gaan dus graag de uitdaging aan. Via de website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of ons contacteren voor meer informatie.